Datum:
Zomer 2007  
Klant:
YourOwnPC  
Werkzaamheden:
Design en realisatie website  
Webadres:
www.yourownpc.eu  

YourOwnPC

Het bedrijf YourOwnPC had Madeo de opdracht gegeven een website en bestelsysteem te realiseren, die qua stijl overeenkwamen met het reeds bestaande logo. De website en het bestelsysteem zijn in een periode van een aantal maanden in nauwe samenwerking met de klant gerealiseerd.

Het ontwerp van de website is gebaseerd op drie verschillende ingangen, alle specifiek gericht op een bepaalde doelgroep. Op deze manier kan voor iedere doelgroep de juiste informatie weergegeven worden. Het gebruik van grote visuals maakt het geheel duidelijk en overzichtelijk. De kleurstelling van de complete website is afkomstig van de kleuren uit het reeds bestaande logo. Tevens is de website is gerealiseerd in drie verschillende talen, met de mogelijkheid om andere vertalingen toe te voegen.

YourOwnPC heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van het Madeo Content Management Systeem (CMS); de website van YourOwnPC wordt gehost op de servers van Madeo.

Het bestelsysteem is een compleet custom-made systeem dat volledig aansluit bij de eisen en wensen van de klant. Het systeem omvat een voorraad beheersysteem, en geeft klanten de mogelijkheid om producten aan te schaffen in een webshop. Het bestelsysteem kan daarop orderbevestigingen en facturen aanmaken in PDF-formaat.